| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Munnabhai M.B.B.S. (2003) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Munnabhai M.B.B.S. (2003)Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2014 u 20:08 |
|
Munnabhai M.B.B.S. (2003) ![]() IMDb Režija: Rajkumar Hirani Scenarij: Vidhu Vinod Chopra, Rajkumar Hirani Žanr: Komedija, Krimi Jezik: Hindi Država: Indija Trajanje: 156 min Sunil Dutt ... Shri Hari Prasad Sharma Sanjay Dutt ... Murli Prasad 'Munna Bhai' Sharma Arshad Warsi ... Circuit Gracy Singh ... Dr. Suman Asthana (Chinki) Boman Irani ... Dr. J. C. Asthana Rohini Hattangadi ... Parvati Sharma Kurush Deboo ... Dr. Rustam Pavri Jimmy Shergill ... Zaheer Yatin Karyekar ... Anand Banerjee Suresh Chatwal ... Manilal U Indiji gangstere zovu Bai, jedan takav je i Murli Prasad Sharma, poznatiji kao 'Munna Bhai' koga se u Mumbaju svi plaše. Njegovi roditelji koji žive na selu misle da je on liječnik u velikom gradu. Kada njegovi roditelji najave svoju posjetu, Munna brzo improvizira bolnicu i nastani ih lažnim pacjentima, ljudima koje je pretukao. I ako da sve to nije dovoljno Munni, roditelji žele da se oženi sa lječnicom i ugovore mu brak. NAGRADE: Film je dobitnik 17 nagrada i 29 nominacija. Prevod je uradila *MARA* TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
NikolaJe
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Master translator
Ćino Pridružen: 13.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 4090 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2016 u 16:43 |
|
Ocena 10. Neverovatan film. Toliko poučan, dirljiv i komičan u jednom! Glavni glumac je previše star za svoju ulogu, izgleda kao da može da bude deda svojoj drugarici iz detinjstva.
Sve ostalo mi se svidelo. Baš kad sam se zapitao ko je narator na kraju filma, pojavilo se i iznenadilo me poznato lice. ![]() Ažurirao NikolaJe - 05.Srpanj/Jul.2016 u 16:44 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |