| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Pod livnem pul Aka Under a Deluge of Bullets (2006) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Pod livnem pul Aka Under a Deluge of Bullets (2006)Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2014 u 23:03 |
|
Pod livnem pul (2006) * Under a Deluge of Bullets * IMDb Režija: Vitaliy Vorobyov Scenarij: Vera Fyodorova Žanr: Drama, Romansa, Ratni Jezik: Ruski Država: Rusija Trajanje: 168 min / 4 epizode Tatyana Arntgolts ... Nurse Katya Aleksey Ilin Ivan Mokhovikov ... Shmelev Kirill Pletnyov ... Second Lieutenant Andrey Besfamilnyy Mikhail Prismotrov ... Voronkov Lev Prygunov Yan Tsapnik ... Captain Tikhomirov Krim, Ukrajina 1942. godine. Vojska nacističke Njemačke, u pokušaju osvajanja naftnih polja na istoku, preuzela je kontrolu nad velikim dijelovima Ukrajine. Elitni odred obaveštajaca poslan je daleko iza neprijateljskih linija da izvrše seriju opasnih, ali značajnih izvidničkih zadataka za Crvenu armiju. Prevode je uradio kerestur TITLOVI |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |