| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Yella (2007) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Yella (2007)Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2014 u 13:44 |
|
Yella (2007) ![]() IMDb Režija: Christian Petzold Scenarij: Christian Petzold Žanr: Drama Jezik: Njemački Država: Njemačka Trajanje: 89 min Nina Hoss ... Yella Fichte Devid Striesow ... Philipp Hinnerk Schönemann ... Ben Burghart Klaußner ... Dr. Gunthen Barbara Auer ... Barbara Gunthen Christian Redl ... Yellas Vater Selin Bademsoy ... Dr. Gunthens Tochter Wanja Mues ... Sprenger Michael Wittenborn ... Dr. Schmidt-Ott Martin Brambach ... Dr. Fritz Joachim Nimtz ... Prietzel Peter Benedict ... Dr. Friedrichs Anwalt Oliver Ian Norval ... Rezeptionist Peter Knaack ... Insolvenzverwalter Thomas Giese ... Kassierer Yella napusti mali gradić zbog dobrog posla i novog života, ostavljajući tako iza sebe loš brak i snove. Ništa je ne zaustavlja, pa ni čudna saobračajna nesreća sa bivšim mužem na dan odlaska. Nakon nekoliko poslovnih neuspjeha, Yelli se osmjehne sreća kada je mladi direktor Philipp zaposli kao svoju asistenticu. NAGRADE: 2007 - Berlin International Film Festival Christian Petzold, nominacija nagrade Golden Berlin Bear Nina Hoss, dobitnica nagrade Silver Berlin Bear Bettina Böhler, dobitnica nagrade Femina-Film-Prize Prevod je uradio ivannis TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |