| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Final Cut: Hölgyeim És Uraim Aka Final Cut: Ladies And Gentlemen (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Final Cut: Hölgyeim És Uraim Aka Final Cut: Ladies And Gentlemen (2012)Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2014 u 22:04 |
|
Final Cut: Hölgyeim És Uraim (2012) * Final Cut: Ladies And Gentlemen * ![]() IMDb Režija: György Pálfi Scenarij: György Pálfi, Zsófia Ruttkay Žanr: Komedija, Drama, Romansa Jezik: Njemački, Mađarski, Francuski, Kantonski, Engleski Država: Mađarska Trajanje: 84 min Brigitte Bardot ... (arhivski snimci) Alain Delon ... (arhivski snimci) Bruno Ganz ... (arhivski snimci) Greta Garbo ... (arhivski snimci) Rita Hayworth ... (arhivski snimci) Katalin Karády ... (arhivski snimci) András Kozák ... (arhivski snimci) Tony Leung Chiu Wai ... (arhivski snimci) Giulietta Masina ... (arhivski snimci) Marcello Mastroianni ... (arhivski snimci) Jeanne Moreau ... (arhivski snimci) Matti Pellonpää ... (arhivski snimci) Mari Töröcsik ... (arhivski snimci) Savršena ljubavna priča o savršenom čovjeku i savršenoj ženi, o ljubavi i komplikacijama koje uz nju idu. Film je sastavljen od 450 kadrova svjetskih filmskih klasika i predstavlja svojevrstan odgovor režisera ali i kritiku mađarske vlasti zbog odustva finansijske i svake druge podrške umetničkim i filmskih stvaraocima. Prevod je uradio Filaret TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |