| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Boy Who Stole the Elephant (1970) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Boy Who Stole the Elephant (1970)Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2014 u 21:13 |
|
The Boy Who Stole the Elephant (1970) Disney projekt ![]() Žanr: Porodični, Komedija Trajanje: 120 min Država: Amerika Jezik: Engleski Režija: Michael Caffey Uloge: Mark Lester ... Davey David Wayne ... pukovnik Rufus Ryder June Havoc ... Molly Jeffrys Dabbs Greer ... Stilts Parley Baer ... major Hancock Dečak se zapošljava u cirkusu koji jedva preživljava i razvija posebnu prisnost sa slonom koji je pozajmljen iz drugug, uspešnog cirkusa. Kada sazna da je njegov šef prokockao slona na kartama, odlučuje da pobegne sa slonom i vrati ga pravom vlasniku nekoliko stotina milja daleko. Film je snimljen po istoimenom romanu Julilly Kohler. Prevod uradio CamaroZ28 Ažurirao bojan969 - 07.Veljaca/Feb.2014 u 18:03 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2014 u 17:17 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |