| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Goodbye Girl (1977) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Goodbye Girl (1977)Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2014 u 18:00 |
|
The Goodbye Girl (1977) ![]() IMDb Režija: Herbert Ross Scenarij: Neil Simon Žanr: Komedija, Drama, Romansa Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 111 min Richard Dreyfuss ... Elliot Garfield Marsha Mason ... Paula McFadden Quinn Cummings ... Lucy McFadden Paul Benedict ... Mark Barbara Rhoades ... Donna Theresa Merritt ... Mrs. Crosby Michael Shawn ... Ronnie Patricia Pearcy ... Rhonda Gene Castle ... Assistant Choreographer Daniel Levans ... Dance Instructor Marilyn Sokol ... Linda Anita Dangler ... Mrs. Morganweiss Victoria Boothby ... Mrs. Bodine Robert Costanzo ... Liquor Store Salesman Pancho González ... Mugger Elliot Garfield dođe u New York zbog uloge života Richarda III. na Broadwayu, a Paulu McFadden je upravo ostavio njen dečko i iznajmio zajednički stan Elliotu te tako Paulu i njezinu 9-godišnju kćerku prepustio ulici. Paula ne želi napusiti stan i nakon niza pregovaranja, ona i Elliot se dogovore da oboje ostanu u stanu. No, kako će se lajavi, glasni glumac i broadwayska zboristica, snaći u prisiljenom djeljenju istog prostora dok on glasno pjeva, šeće go po stanu ... Richard Dreyfus nagrađen je 'Oscarom' za svoju izvedbu u ljubavnoj priči dvoje potpuno oprečnih ljudi koji su prisiljeni dijeliti stan u New Yorku. NAGRADE: 1978 - Academy Awards, USA Richard Dreyfuss, dobitnik nagrade Oscar za najbolju glavnu mušku ulogu Marsha Mason, nominacija nagrade Oscar za najbolju glavnu žensku ulogu Quinn Cummings, nominacija nagrade Oscar za najbolju sporednu žensku ulogu Neil Simon, nominacija nagrade Oscar za najbolji scenarij 1978 - Golden Globes, USA Film je dobitnik nagrade za najbolji film u kategoriji Musical/Comedy Richard Dreyfuss, dobitnik nagrade za najbolju glavnu mušku ulogu Marsha Mason, dobitnica nagrade za najbolju glavnu žensku ulogu Neil Simon, dobitnik nagrade za najbolji scenarij Quinn Cummings, nominacija nagrade za najbolju sporednu žensku ulogu TITLOVI |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |