| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Baby Take a Bow (1934) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Baby Take a Bow (1934)Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2014 u 20:17 |
|
Baby Take a Bow (1934) ![]() IMDb Režija: Harry Lachman Scenarij: Philip Klein, Edward E. Paramore Jr. Žanr: Komedija, Drama, Obiteljski Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 76 min Shirley Temple ... Shirley James Dunn ... Eddie Ellison Claire Trevor ... Kay Ellison Alan Dinehart ... Welch Ray Walker ... Larry Scott Dorothy Libaire ... Jane Ralf Harolde ... Trigger Stone James Flavin ... Flannigan Richard Tucker ... Mr. Carson Olive Tell ... Mrs. Carson Nakon što odsluži zatvorsku kaznu u zatvoru Sing-Sing, Eddie Ellison se oženi sa svojom zaručnicom Key s kojom dobije kćerku Shirley. Larry Scott, Eddijev prijatelj i bivši osuđenik, koji je zaručen za Shirleyinu instruktoricu plesa Jane, sredi mu posao vozača kod vlasnika tvornice Stuarta Carsona. Trigger Stone, koji je također bio u Sing-Singu, ukrade bisernu ogrlicu gospođe Carson i zamoli Eddija i Larryja da je prodaju umjesto njega ali ga oni odbiju. Privatni istražitelj Welch vjeruje da je za krađu odgovoran Eddie i nagovara g. Carsona da mu da otkaz. Pokušavajući pobjeći od policije, Trigger bisernu ogrlicu da Shirley, koja vjeruje da je to zakašnjeli rođendanski poklon i kao dio igre, sakrije je u džep svog oca. Prevod je uradio vlajan TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |