| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Horror Of Frankenstein (1970) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Horror Of Frankenstein (1970)Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2014 u 13:33 |
|
The Horror Of Frankenstein (1970) ![]() IMDb Režija: Jimmy Sangster Scenarij: Jimmy Sangster, Jeremy Burnham Žanr: Komedija, Horor, Sci-Fi Jezik: Engleski Država: Velika Britanija Trajanje: 95 min Ralph Bates ... Victor Frankenstein Kate O'Mara ... Alys Veronica Carlson ... Elizabeth Heiss Dennis Price ... The Graverobber Jon Finch ... Lt. Henry Becker Bernard Archard ... Prof. Heiss Graham James ... Wilhelm Kassner James Hayter ... Bailiff Joan Rice ... Graverobber's wife Stephen Turner ... Stephan Neil Wilson ... Schoolmaster James Cossins ... Dean Glenys O'Brien ... Maggie Geoffrey Lumsden ... Instructor Victor Frankenstein je hladan, arogantan, genij i ženskaroš. Kada mu otac zabrani raditi eksperimente na ljudskom tijelu, nemilosrdno ga ubije i tako naslijedi titulu baruna von Frankenstein i obiteljsko imanje. Victor upiše medicinsku školu u Beču, ali ju je prisiljen napustiti kada kći dekana ostane trudna s njim. Vrati se u svoj dvorac, postavi laboratorij i počinje niz eksperimenata koji uključuju oživljavanje mrtvih. 'The Horror Of Frankenstein' iz 1970 g. je britanski horor film u produkciji Hammer Filma, polu-parodija i remake filma iz 1957 g. 'Curse of Frankenstein'. Prevod je najavio marcato |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2014 u 21:11 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |