| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Die gläserne Zelle Aka The Glass Cell (1978) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Die gläserne Zelle Aka The Glass Cell (1978)Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2014 u 13:24 |
|
Die gläserne Zelle (1978) * The Glass Cell * ![]() IMDb Režija: Hans W. Geissendörfer Scenarij: Klaus Bädekerl, Hans W. Geissendörfer, prema romanu Patricie Highsmith Žanr: Krimi, Drama Jezik: Njemački Država: Zapadna Njemačka, Portugal Trajanje: 93 min Brigitte Fossey ... Lisa Braun Helmut Griem ... Phillip Braun Dieter Laser ... David Reinalt Walter Kohut ... Lasky Claudius Kracht ... Timmie Günter Strack ... Goller Martin Flörchinger Klaus Münster ... Guard Hans-Günter Martens ... Staatsanwalt Bernhard Wicki ... Police Commissioner Österreicher Film je snimljen prema krimi romanu spisateljice Patricie Highsmith. Čovjek, nepravedno osuđen na pet godina zatvora, pušten je i sve više je zarobljen u vlastitoj mreži ljubomore zbog ponašanja svoje lijepe supruge, dok je bio u zatvoru. Film vješto istražuje korozivne učinke ljubomore i kako se postupno stvara oblik mentalnog zatočeništva koji učinkovito dokazuje da je jednako nepodnošljiv tjelesnom. NAGRADE: 1979 - Academy Awards, USA Nominacija nagrade Oscar za najbolji strani film Prevod je uradio a.žižak TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |