| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Hello I Must Be Going (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Hello I Must Be Going (2012)Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2014 u 15:45 |
|
Hello I Must Be Going (2012) ![]() IMDb Režija: Todd Louiso Scenarij: Sarah Koskoff Žanr: Komedija, Drama, Romansa Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 95 min Melanie Lynskey ... Amy Blythe Danner ... Ruth John Rubinstein ... Stan Sara Chase ... Missy Daniel Eric Gold ... Noah Tori Feinstein ... Caley Dave T. Koenig ... Gary Greta Lee ... Gap Girl Meera Simhan ... Karen Julie White ... Gwen 35-godišnja, razvedena Amy prisiljena se je vratiti kući u Connecticut i opet živjeti sa roditeljima. Iako se svi trude da joj ugode i pomognu Amy je demoralisana i nesigurna u svoju budućnost. Iznenada se u njenom životu pojavi 19-godišnji glumac koji probudi njenu strast i pomogne joj otkriti nezavisnost i osjećaj svrhe u životu. Prevod je najavila Beca011 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Svibanj/May.2015 u 23:43 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |