| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
A Heartbeat Away (2011) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: A Heartbeat Away (2011)Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2014 u 15:37 |
|
A Heartbeat Away (2011) ![]() IMDb Režija: Gale Edwards Scenarij: Julie Kincade Žanr: Komedija, Muzički Jezik: Engleski Država: Australija Trajanje: 91 min Sebastian Gregory ... Kevin Flack Isabel Lucas ... Mandy Riddick William Zappa ... Edwin Flack Tammy Macintosh ... Grace Flack Colin Friels ... Mayor Riddick Roy Billing ... George Kerry Walker ... Dawn Terry Camilleri ... Gino Errol O'Neill ... Derek Adam Saunders ... Simon Mark Furze ... Damian Mladi i ambicioznan rock gitarista prisiljen je postati muzički direktor lokalnog duvačkog benda, kada njegov otac doživi prometnu nesreću u kojoj ga udari autobus samo četiri tjedna prije velikog muzičkog natjecanja. Prevod je uradio pjotrpetkovic TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |