| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
La chèvre Aka The Goat (1981) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: La chèvre Aka The Goat (1981)Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2014 u 14:03 |
|
La chèvre (1981) * The Goat * ![]() IMDb Režija: Francis Veber Scenarij: Francis Veber Žanr: Avantura, Komedija, Krimi Jezik: Francuski, Španski Država: Francuska, Meksiko, Malta Trajanje: 95 min Pierre Richard ... François Perrin Gérard Depardieu ... Campana Pedro Armendáriz Jr. ... The Captain Corynne Charbit ... Marie Bens Maritza Olivares ... La prostituée André Valardy ... Meyer Jorge Luke ... Arbal Sergio Calderón ... Prisoner Michel Robin ... Alexandre Bens Bogat poslovni čovjek unajmi privatnog detektiva Campanu kada sazna da mu je kćerka nedugo nakon dolaska u Meksiko, nestala. Campagna ni uz najveće napore ne uspije ući djevojci u trag, te se očajan otac obrati psihologu koji tvrdi kako je jedini način da nađu djevojku da se njenim stopama pošalje jednako nes(p)retna čovjeka. Campana se vrati u Meksiko u pratnji jednog računovođe. NAGRADE: 1985: National Board of Review, USA Dobitnik nagrade za najbolji strani film Prevod je uradio drvebra TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |