Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - "Nakon zemlje" najgori film godine
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

"Nakon zemlje" najgori film godine

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Chuck Norris View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Chuck Norris Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: "Nakon zemlje" najgori film godine
    Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2013 u 01:09
Pri kraju godine uobičajeno je pravljenje godišnjih lista, pa je tako u izboru čitalaca sajta Rifftrax.com film "Posle zemlje", u kome glavne uloge igraju Vil i Džejden Smit, izglasan za najgore ostvarenje u 2103. godini.

Kada je 2000.godine Džon Travolta izjavio da je nemoguće napraviti gori velikobudžetni naučnofantastični film čiji se naslov sastoji od 2 reči od koje je je druga "Zemlja" i u kom je glumio, misleći na film "Batleffield Earth", nije ni sanjao da će Vil Smit uspeti da ga nadmaši, sajt Rifftrax.com. 

Više od 40.000 posetilaca sajta je u anketi glasalo da je "After earth" najgori film od mnogih u 2013. godini koji su se bavili postapokaliptičnom Zemljom, a u kojem Vil i Džejden Smit igraju oca i sina Sajfera i Rejdža. 

Na drugom mestu u izboru najgorih našao se televizijski film "Sharknadoo", koji je osvojio skoro duplo manje glasova od filma "Nakon zemlje". 

"Priznajte da kada ste videli naslov pomislili ste da je to nežna priča iz 1943. godine koja se dešava u Belgiji, o protestantskom dečaku koji se zaljubljuje u jevrejsku devojku. Ali ne, radi se o tornadu, apokalipsi sa mnogo životinja", piše Rifftrax.com. 

"Grown Ups 2," "Movie 43," "Iron Man 3," "Mrak film 5," "Dobar dan da se umre muški," "R.I.P.D.," "Čovek od čelika" i "Usamljeni rendžer" našli su se među prvih 10. 

Rifftrax je takođe napravio anketu o 20 najgorih filmova svih vremena, a pobednik je isti kao i prošle godine, pošto je filmski serijal "Sumrak saga" opet na vrhu. 

"Nemoguće je da izaberete jedan od flmova iz serijala 'Sumrak', jer ih je i nemoguće gledati odvojeno, a kada odlučite da dosadu razvučete na pet delova onda je takav rezultat neminovan, ali se ipak završava jednom klimaksnom akcionom sekvencom, što je, mora se priznati, ipak neki napredak", našalio se Rifftrax, što je sasvim u skladu sa duhovitim komentarima koji se pojavljuju u skoro svakoj njegovoj oceni filmova. 

Ono što, kako su saopštili na sajtu, izgleda mnogo više zabrinjavajuće, jesu najave da je "Nakon zemlje" izgleda tek prvi deo filmske trilogije koja je u pripremi. 

Što znači da će Rifftrax.com svakako imati čime da se bavi i u sledećim godinama.

(b92.net)

Na vrh
cenobit View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cenobit Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2013 u 04:51
Volim filmove M.Night Shyamalana "The Sixth Sense", "Signs", "Unbreakable", "The village", "The devil" čak ću probati da gledam njegovu seriju kada krene "Wayward pines" na FOX-u.Ali zato kada omane pokida ga."The Last Airbender" i "Lady in water" su očajni filmovi. Ali zato ovaj "After earth" je katastrofa.Bacili tolike pare na idiotski film.
Na vrh
Gajtana View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gajtana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2013 u 07:15
Ubijte me, ali meni se "After earth" svidio, da me nije sram upotriyebila bih riječ jako

Ažurirao Gajtana - 26.Prosinac/Dec.2013 u 19:07
Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2013 u 10:56
I meni je ovo više nego solidan filmić... Ima mnoooogoooo gorih visokobudžetnih... Recimo ovo govance od jednoroga - Riddick!Dead 
Na vrh
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kampfar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2013 u 12:37
Originalno postovano od strane darije darije piše:

I meni je ovo više nego solidan filmić... Ima mnoooogoooo gorih visokobudžetnih... Recimo ovo govance od jednoroga - Riddick!Dead 

Da, ali za prethodna 2 dela Ridika da izvedes kasting za rimejk, neces da nadjes onako idealno napucanu stoku za tu ulogu sa brhh hrrr glasom. U ovom poslednjem je ocito i van forme i porasla mu glava propratno sa vratinom.

I know who I am. And after all these years, there's a victory in that.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2013 u 15:28
Ne zameram ja Dizelu, on jedino i vredi tamo i onaj dingo-dongo , nego brate scenario, scenografija, efekti... kao da ga je The Asylum pravio.
Na vrh
ghostwheel View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ghostwheel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2013 u 17:40
Riddick je midbudget film, mereno američkim standardima, a deluje zapanjujuće jeftino i generično. Bez priče, bez likova, sa zapletom koji se poziva na prvi deo, a da to nikad ne zaigra u filmu. Jad i beda. 
Come on, you apes. You want to live forever?
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ghostwheel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2013 u 17:45
A na listi su neki vrlo dobri, čak odlični filmovi, npr. najzabavniji film sezone, urnebes na šinama The Lone Ranger ili Nolan-Snyder redefinisanje superherojštine Man of Steel. 
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ghostwheel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2013 u 17:49
A i ovo sa ubacivanjem na listu filmova koji uopšte ne igraju u istim ligama je promašeno: tv film se meri drugačijim aršinima od repertoarskog bioskopskog. 
Na vrh
Gajtana View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gajtana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2013 u 19:16
Originalno postovano od strane Gajtana Gajtana piše:

Ubijte me, ali meni se "After earth" svidio, da me nije sram upotriyebila bih riječ jako

Ubi me ovo slovo y. Ja ga prepravim u J, na pregledu prikaže J, a kad ažuriram post opet je y.

evo dokaza kako izgleda na pregledu prije ažuriranja

A dobro nek mu bude y ako ga vesli LOL

Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2013 u 19:21
Gajtana, zato što ga provjerava nakon objave pa sve yebi smatra zločestima. LOL

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
Gajtana View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gajtana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2013 u 19:35

Bitno da ga ja cijelo poslijepodne pokušavam promjeniti
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.