| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Saving Santa (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Saving Santa (2013)Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2013 u 17:17 |
|
Saving Santa (2013) ![]() IMDb Režija: Leon Joosen, Aaron Seelman Scenarij: Tony Nottage, Ricky Roxburgh Žanr: Animacija, Avantura, Komedija Jezik: Engleski Država: USA, Velika Britanija Trajanje: 83 min Newell Alexander ... Butterscotch / Mercenary 4 (voice) Noel Clarke ... Snowy (voice) Joan Collins ... Vera Baddington (voice) Tim Conway ... Santa (voice) David Cowgill ... Mercenary 1 (voice) Tim Curry ... Neville Baddington (voice) Holly Dorff ... Minty / Reporter (voice) Moosie Drier ... Tin Soldier 1 / Old Man Elf (voice) Pam Ferris ... Mrs. Claus (voice) Martin Freeman ... Bernard D. Elf (voice) Jackie Gonneau ... Female Santech Elf with Glasses (voice) Jednom davno Djed Mraz je imao malu radionicu i samo nekoliko vilenjaka, ali kako je Božić postajao sve veći, tako je i Djed Mraz bio prisiljen na inovacije i širenje radionice. Najpametniji vilenjaci su izumili hologram za skrivanje Sjevernog Pola i Vremensku mašinu da lakše i brže podjeli darove. Vilenjak Bernard koji čisti irvasove štale, sanja o tome da i sam izumljuje čudnovate mašine. Jedan radoznali vilenjak pokvari hologram i Sjeverni Pol opet postane izložen vanjskom svijetu, što iskoristi Nevill Baddington, neprijatelj Djeda Mraza koji želi ukrasti njegove tajne. Jedina osoba koja ga može zaustaviti je Bernard. Prevod je uradio zvish TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |