| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
V Iyune 41-Go (2008) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: V Iyune 41-Go (2008)Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2013 u 05:08 |
|
V Iyune 41-Go (2008) ![]() IMDb Režija: Aleksandr Franskevich Scenarij: Drama, Ratni Žanr: Drama, Ratni Jezik: Ruski Država: Rusija, Belorusija Trajanje: 4 epizode / 60 min Sergey Bezrukov ... Lieutenant Ivan Burov Pawel Delag ... Otto Regner Aleksandr Franskevich Magdalena Górska ... Hanna Mikhail Kalinichev Uoči rata, graničar, poručnik Ivan Burov, dođe na granicu Poljske i Sovjetskog Saveza da nastavi svoju službu. Tu upozna poljsku djevojku Hannu te se zaljube unatoč svim zabranama i preprekama. Dana 22. lipnja 1941 g. započne rat i nakon niza sukoba s Nijemcima, Ivan Burov ostane jedini preživjeli graničar koji će ostati do kraja, zbog vojne zakletve i njegove ljubavi. Burov odluči sprovesti sopstveni rat protiv okupatora, sam u šumama i močvarama, u hladnoći, bez sna i odmora. Prevode je uradio kerestur TITLOVI |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |