| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Jack the Bear (1993) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Jack the Bear (1993)Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2013 u 17:56 |
|
Jack the Bear (1993) ![]() IMDb Režija: Marshall Herskovitz Scenarij: Steven Zaillian, prema romanu Dana McCalla Žanr: Drama Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 99 min Danny DeVito ... John Leary Robert J. Steinmiller Jr. ... Jack Leary Miko Hughes ... Dylan Leary Gary Sinise ... Norman Strick Art LaFleur ... Mr. Festinger Stefan Gierasch ... Father-in-Law Erica Yohn ... Mother-in-Law Andrea Marcovicci ... Elizabeth Leary Julia Louis-Dreyfus ... Peggy Etinger Reese Witherspoon ... Karen Morris Bert Remsen ... Mitchell Carl Gabriel Yorke ... Gordon Layton Lee Garlington ... Mrs. Festinger Lorinne Vozoff ... Mrs. Mitchell Justin Mosley Spink ... Dexter Mitchell Nakon tragične smrti žene Elizabeth, poginule u prometnoj nesreći, John Leary, otac dva sina, 12-godišnjeg Jacka i mlađeg Dylana brižni je samohrani roditelj. John radi kao voditelj televizijskog programa posvećenog hororima, ali zbog svog temperamenta i alkohola, često dolazi u sukobe i mijenja poslove. 1972 godine John se sa sinovima iz Siracusea preseli u Oakland u Kaliforniji, gdje dobije posao domačina Tv programa na lokalnoj stanici, a Jack krene u novu školu. Na poslu se John počinje zbližavati simpatičnom kolegicom Peggy Etinger, a sin Jack upozna vršnjakinju Karen Morris s kojom otkriva čari prve ljubavi. No, Jack nije svjestan da dok stječe nova prijateljstva da će uskoro u susjedstvu upoznati oličenje zla u neonacisti i sadisti Normanu Stricku. Prevod je uradio Gaca62 TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |