| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Grey Wolf: Hitler's Escape to Argentina (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Grey Wolf: Hitler's Escape to Argentina (2012)Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2013 u 18:23 |
|
Grey Wolf: Hitler's Escape to Argentina (2012) ![]() IMDb Režija: Gerrard Williams Scenarij: Gerrard Williams, Simon Dustan Žanr: Dokumentarni, Drama Jezik: Engleski, Španski Država: Velika Britanija, Argentina Trajanje: 90 min Dante Venesio ... Adolf Hitler Maria Heller ... Eva Brown Pietro Gian ... Martin Borman Igrano-dokumentarni film 'Sivi vuk' je ekranizacija istoimene knjige, koja odudara od teorije o samoubistvu Adolfa Hitlera kojeg je navodno izvršio u svom bunkeru u Berlinu 1945. godine. Film se bavi se životom Adolfa Hitlera, Eve Braun, Martina Bormana i njima bliskih ljudi nakon njihovog bjekstva iz Nemačke, odnosno tijekom njihovog boravka u Argentini. Film je uvjerljiva umjetnička ekranizacija u kojoj argentinski glumci dočaravaju svjedočenja mnogih svjedoka Hitlerovog boravka u Južnoj Americi. Ljudi kod kojih su Hitler i Eva boravili, doktor koji je lječio Firera, bliske suradnice Martina Bormana i mnogih drugih. Među najšokantnijim scenama u filmu jeste ona u kojoj jedna dama otkriva svoje pravo ime: Uši Hitler. Ta dama je kćerka Adolfa Hitlera. Prevod je uradio feha TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
sempeRFidelis
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 17.Srpanj/Jul.2013 Lokacija: U vremeplovu Status: Offline Points: 29 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2014 u 02:36 |
|
Gledala sam ovaj film... Jeziva scena Eve Braun na kraju...
|
|
|
FIAT IVSTITIA PEREAT MVNDVS
|
|
![]() |
|
exselente
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Pridružen: 11.Sijecanj/Jan.2009 Lokacija: Macedonia Status: Offline Points: 46 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2014 u 20:16 |
|
super filmce
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |