Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pomoć!!!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pomoć!!!

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
pejo View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pejo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pomoć!!!
    Objavljeno: 01.Lipanj/Jun.2005 u 13:43

Molim vas pomozite, hitno je. Imam problem,svi playeri mi ubrzavaju vrijeme i umjesto da se film odigrava sekundu po sekundu, meni vrijeme preskače pa mi ide 1. sekunda, pa 3. sekuna, pa 5., itd. I tako je u svim playerima, osim winampa. Jedino u winampu mogu gledati filmove normalno, tj. vrijeme mi ide sekundu po sekundu.

Ako je itko imao sličan problem ili netko zna u čemu je stvar, molim ga da pomogne.Hvala

If you put a small value on yourself, rest assured that the world    
will not raise your price.
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Lipanj/Jun.2005 u 19:58
Za ovo jos nisam cuo. Je'l hoces da kazes da ti film ide na preskoke po dve -tri sekunde ??? Probaj da promenis codec-e. 
Vladika
Na vrh
excite View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj excite Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Kolovoz/Aug.2005 u 02:20
format c: 
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.