| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Agatha Christie's Poirot (1989) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Agatha Christie's Poirot (1989)Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2013 u 19:01 |
|
Agatha Christie's Poirot (1989) ![]() IMDb Scenarij: prema romanima Agathe Christie Žanr: Drama, Misterij, Krimi Jezik: Engleski Država: Velika Britanija Trajanje: 100 min/13 epizoda, 50 min/36 epizoda, 95 min/2 epizode David Suchet ... Hercule Poirot (70 epizoda, 1989-2013) Hugh Fraser ... Captain Hastings / ... (43 epizoda, 1989-2013) Philip Jackson ... Chief Inspector Japp / ... (40 epizoda, 1989-2013) Pauline Moran ... Miss Lemon (32 epizoda, 1989-2013) 'Agatha Christie's Poirot' je popularna britanska TV serija u kojoj David Suchet glumi Herculea Poirota. Zbirka priča proslavljene spisateljice Agathe Christie o jednako tako svjetski poznatom fiktivnom detektivu Herculeu Poirotu oživjela je u seriji visokokvalitetnih jednosatnih kriminalističkih TV priča. Diljem Engleske pa sve do Mediterana Poirot se nadmudruje s ubojicama i otmičarima, trovačima i lopovima u uzbudljivom vrtlogu zločina. Sucheta je za ulogu preporučila obitelj Agathe Christie, nakon što je vidjela njegovu interpretaciju Blotta u ekranizaciji romana 'Blott on the Landscape' Toma Sharpea. Nakon što je dobio ulogu, Suchet se pripremao tako što je čitao sve romane Agathe Christie s Poirotom u glavnoj ulozi i kopirao sve opise lika koji su mu služili za bolju interpretaciju. Danas se njegova interpretacija karizmatičnog belgijskog detektiva smatra najboljom i najvjerodostojnijom kako među kritikom tako i među fanovima. Tijekom razgovora s novinarima 2007, Suchet je izjavio kako mu je velika želja snimiti sve napisane priče o Poirotu. Isprva je produkciju serije držala London Weekly Television (LWT), da bi 2002. to preuzela Granada Productions, koja je seriju producirala do 2009., kada ju je preuzeo ITV. NAGRADE: Serija je dobitnik četiri nagrada i 13 nominacija TITLOVI |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |