| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
AVI Splitter |
Odgovori
|
| Korisnik | |
ssurfer
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2004 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 63 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: AVI SplitterObjavljeno: 31.Svibanj/May.2005 u 16:41 |
|
Molio bih za pomoć nekog tko se razumije u ovaj problem. Instalirao sam AVI-MPEG splitter i pokuąavam splitati(podijeliti) AVI fail od 12,5 GB na 3 dijela.Kad otvorim fail normalno ga Splitter prikazuje kao film ali kad ga pokuąavam podijeliti daje mi poruku da ga ne moľe podijeliti. U FAQ samog programa piąe da ako ga ne moľe podijeliti ili učitati fale nekakvi codec-i a ja ne znam koji. Imam instalirane sve DIVX codece, Auto Gordian Knot, FFDShow,Nimo i joą masu toga.Ima li koga da mu se dogodilo neąto slično i da je uspio rijeąiti taj problem. UNAPRIJED ZAHVALJUJEM |
|
|
SILVER SURFER
|
|
![]() |
|
Vladika
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
>> Virus Guru << Pridružen: 25.Veljaca/Feb.2005 Lokacija: UZICE/SRBIJA Status: Offline Points: 1944 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Svibanj/May.2005 u 20:09 |
|
Imas jos brdo slicnih (i besplatnih) programa, pa pokusaj sa nekim drugim!
|
|
|
Vladika
|
|
![]() |
|
Lenja_Kravitza
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 13.Svibanj/May.2005 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 393 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Svibanj/May.2005 u 20:30 |
|
matori to je verovatno FULL UNCOMPRESED *avi file,pokusaj ga prvo kompresovati u DivX 5.1 ili Xvid , pa ga onda splitaj , ja koristim EASY SPLITTER , ssasvim je dobar ,imas serial da nadjes na www.cracks.am, e kad ga budes isekao tako kompresovanog,onda vrati staru kompresiju i to je to ...
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |