| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
El cónsul de Sodoma Aka The Consul of Sodom (2009) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
kizo973
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Uploader
Pridružen: 18.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 1194 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: El cónsul de Sodoma Aka The Consul of Sodom (2009)Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2013 u 16:04 |
|
El cónsul de Sodoma Aka The Consul of Sodom ![]() Žanr: Biografija, Drama Godina: 2009 Država: Španjolska Trajanje: 110 minuta Režija: Sigfrid Monleón Uloge: Jordi Molla, Bimba Bosé, Alex Brendemühl Radnja: Fascinantno putovanje, u znaku seksualnosti i erotike, kroz život i djelo prestižnog katalonskog pjesnika Jaimea Gil de Biedma. Karizmatičan i pomalo ekscentričan, briljantan intelektualac s izvanrednim osjećajem i član Barcelonske "gauche divine" (pokret u 60-im godinama koji je okupljao intelektualce i umjetnike). Gil de Biedma volio se opisivati kao "pjesnik iskustva", dramatično je trpio od dihotomije koja ga je gušila: buržuj i izvršni direktor multinacionale po danu, komunist i homoseksualni pjesnik noću. Trailer: Prijevod najavio kolega aleksa0411 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2014 u 21:10 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |