| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Other Woman (1954) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Other Woman (1954)Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2013 u 18:31 |
|
The Other Woman (1954) ![]() IMDb Režija: Hugo Haas Scenarij: Hugo Haas Žanr: Krimi, Drama, Film-Noir Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 81 min Hugo Haas ... Walter Darman Cleo Moore ... Sherry Steward Lance Fuller ... Ronnie Lucille Barkley ... Mrs. Lucille Darman Jack Macy ... Charles Lester John Qualen ... Papasha Jan Arvan ... Police Inspector Collins Karolee Kelly ... Marion Steve Mitchell ... 1st Assistant Director Mark Lowell ... 2nd Assistant Director Melinda Markey ... Actress Film s autobiografskim obilježjima o europskom filmašu koji ne uspijeva u Hollywoodu. Walter Darman (H. Haas) europski je filmaš na radu u Hollywoodu, čovjek nezadovoljan što u Americi nije uspio steći ugled koji vjeruje da zaslužuje. Walter je u braku s privlačnom Lucille (L. Barkley), kćeri šefa studija kojem kao redatelj nikako ne uspijeva udovoljiti, što ga neprestano dovodi u neugodne situacije. Želeći udovoljiti producentima, Walter pod izgovorom da ne zna uvjerljivo odglumiti emocije odluči otpustiti ambicioznu mladu glumicu Sherry Steward (C. Moore). Ne zna, međutim, da će ga to uvaliti u nevolje, jer je atraktivna i zavodljiva Sherry u ostvarenju svojih ciljeva spremna na sve. Ona stoga u znak osvete najprije počne širiti glasine o Walterovoj nekompetentnosti, da bi mu uskoro u piće podvalila uspavljujuće sredstvo te ga počela uvjeravati da je spavao s njom. A kad ga naposljetku optuži zbog seksualnog zlostavljanja te mu ucjenom pokuša izvući 50.000 dolara, Walter će se osjetiti posve očajnim i izgubljenim. U takvom stanju on odluči ubiti Sherry. Prevod je postavio G.W.T.W TITL izvor:inter.okr. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |