| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Bhaag Milkha Bhaag Aka Run Milkha Run (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Bhaag Milkha Bhaag Aka Run Milkha Run (2013)Objavljeno: 17.Listopad/Oct.2013 u 01:05 |
|
Bhaag Milkha Bhaag (2013) * Run Milkha Run * ![]() IMDb Režija: Rakeysh Omprakash Mehra Scenarij: Prasoon Joshi, Rakeysh Omprakash Mehra Žanr: Biografski, Drama, Istorijski Jezik: Hindi Država: Indija Trajanje: 186 min Farhan Akhtar ... Milkha Singh Sonam Kapoor ... Biro Pavan Malhotra ... Milkha Singh's Coach / Gurudev Singh Art Malik ... Sampuran Singh / Milkha Singh's father Japtej Singh ... Milkha Singh (Childhood) Yograj Singh ... Indian Coach / Ranveer Singh Jabtej Singh ... Young Milkha Biografski film o 'Letećem Siku', najuspešnijem atletičaru Indije, Milkhu Singu koji je prevazišao tragediju iz djetinjstva kako bi postigao olimpijsku slavu. Mladi Milkha Sing izgubio je obitelj 1947. g. u pokolju građanskog rata između Indije i Pakistana, i takmičio se na Olimpijskim igrama 1960. i 1964. godine. Sing je završio 4. u trci na 400 metara na Olimpijadi u Rimu 1960. poslije spektakularnog finala u kome je foto-finišom presuđeno ko je na četvrtom mestu. Njegov uspon u sportsku elitu učinio ga je nacionalnim herojem. Skrhani Sing, koji je osvojio zlato na Azijskim i Igrama Komonvelta, nikada nije ostvario svoj san i osvojio olimpijsku medalju. Naslov filma odnosi se na posljednje riječi koje je Singu rekao njegov otac na samrti. Otac ga je upozorio da pobjegne kako bi izbjegao smrt u nemirima koji su izbili u zemlji posle otcjepljenja. Prevod je uradila Marina M. TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
NikolaJe
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Master translator
Ćino Pridružen: 13.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 4090 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2015 u 05:32 |
|
Lična ocena 9.
Odličan sportski i istorijski film, podsetio me na naš Montevideo, samo predugo traje... ![]() |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |