| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
My Brother Tom (2001) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: My Brother Tom (2001)Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2013 u 20:37 |
|
My Brother Tom (2001) ![]() IMDb Režija: Dom Rotheroe Scenarij: Alison Beeton-Hilder, Dom Rotheroe Žanr: Drama Jezik: Engleski Država: Velika Britanija Trajanje: 111 min Jenna Harrison ... Jessica Ben Whishaw ... Tom Honeysuckle Weeks ... Sarah Michael Erskine ... Ian Adrian Rawlins ... Jack Judith Scott ... Jessica's Mum Michael Tucek ... Gang Leader Michael Power ... Gang Sidekick Daniel Bliss ... Gang Boy Adam Paul Harvey ... Gang Boy Craig Vye ... Gang Boy Richard Hope ... Jessica's Dad Emily Barrett ... Nicola Patrick Godfrey ... Father Felix Jonathan Hackett ... Tom's Dad Peter England ... Max Elliott Tiney ... Ade Rosalind Whelan ... Ade's Girlfriend Mlada djevojka Jessica živi sa svojom bogatom obitelji u maloj zajednici britanskog sela i puno vremena provodi u prirodi. Jessiku jedne noći siluje njen susjed koji je ujedino i njen učitelj, te utjehu potraži u šumi. Sprijatelji se sa tinejdžerm Tomom kojeg je seksualno zlostavljao njegov otac. Povrjeđeni i povezani sličnim iskustvom stvaraju vlastitu stvarnost u koju nitko drugi ne može ući. Kamerman Robbi Muller, snimio je film 'My Brother Tom' digitalnom video opremom, poznat je po svom snimanju za Vima Vendersa i inovativnim radom za Larsa von Triera. Prevod je uradila sandric TITL Ažurirao Kneginja - 05.Listopad/Oct.2013 u 20:39 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |