| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Blue Caprice (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Blue Caprice (2013)Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2013 u 01:09 |
|
Blue Caprice (2013) ![]() IMDb Režija: Alexandre Moors Scenarij: Ronnie Porto Žanr: Krimi, Drama Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 93 min Joey Lauren Adams ... Jamie Isaiah Washington ... John Tequan Richmond ... Lee Tim Blake Nelson ... Ray Leo Fitzpatrick ... Arms Dealer Al Sapienza ... Detective Harper Cassandra Freeman ... Angela Alexis Iacono ... Mall Victim J.W. Cortes ... Army Recruiter Bruce Kirkpatrick ... Bartender Film je snimljen prema istinitim događajima. Priča o dvojici snajperista koji su pucali na nedužne žrtve tijekom tri sedmice u Americi 2002. godine. Ubijeno je 10 ljudi, a troje je ranjeno. Ovo je priča o momku koji, bez ikoga bliskog, dolazi u Ameriku, ali potpada pod uticaj čoveka sklonog nasilju. Prilikom pucnjave koristili su snajper kojeg su skrivali u prtljažniku plavog auta marke Chevrolet Caprice. Prevod je uradio kumek TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |