| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The English Teacher (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The English Teacher (2013)Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2013 u 19:44 |
|
The English Teacher (2013) ![]() IMDb Režija: Craig Zisk Scenarij: Dan Chariton, Stacy Chariton Žanr: Komedija, Drama Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 93 min Julianne Moore ... Linda Sinclair Michael Angarano ... Jason Sherwood Greg Kinnear ... Dr. Tom Sherwood Lily Collins ... Halle Anderson Fiona Shaw ... Narrator Norbert Leo Butz ... Vice Principal Phil Pelaski Jessica Hecht ... Principal Trudie Slocum Charlie Saxton ... Will Nathan Lane ... Carl Kapinas Nikki Blonsky ... Sheila Nussbaum Sophie Curtis ... Fallon Hughes Linda je 40-godišnja neudata srednješkolska profesorka engleskog u malom gradu Kingstonu, u Pensilvaniji. Živi sa dve Sijamske mačke i bogatom bibliotekom, i gotovo da uopšte nema nikakav društveni život. Ali, nešto se menja kad u Kingston stiže njen bivši učenik Džejson, 20 i nešto godišnjak, nakon što je pokušao da u Njujorku postavi na scenu jednu dramu. Džejson je na ivici da napusti svet umetnosti. a pritiska ga i otac, doktor Tom Šervud. Očeva želja jeste da mu sin studira pravne nauke. Linda ne može da se pomiri s tim da je njen pulen na ivici da odustane od svojih snova, pa odlučuje da nešto preduzme. Prevod je uradila dum-spiro-spero TITL izvor:inter.okr. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
IgaBiva
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2023 u 17:27 |
|
Simpatično, za romantične, ali bez prevelikih pretenzija....
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |