| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Todos tenemos un plan aka Everybody Has a Plan (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Todos tenemos un plan aka Everybody Has a Plan (2012)Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2013 u 21:27 |
|
Todos tenemos un plan (2012) * Everybody Has a Plan * ![]() IMDb Režija: Ana Piterba Scenarij: Ana Piterba, Ana Cohan Žanr: Krimi, Drama Jezik: Španski Država: Argentina, Španija, Njemačka Trajanje: 118 min Viggo Mortensen ... Agustín / Pedro Soledad Villamil ... Claudia Daniel Fanego ... Adrián Javier Godino ... Rubén Sofía Gala ... Rosa Agustin i Pedro otuđena su braća (obojicu glumi Vigo Mortensen!), odrasla na obodu Buenos Ajresa, na malom ostrvu delte Tigra. Pedro još uvek živi tu, brine se o svojim pčelama i radi nezanimljive poslove da bi preživeo, dok Agustin ima uspešnu karijeru kao pedijatar u glavnom gradu Argentine. Pedro se pojavljuje u Agustinovom stanu i kaže mu da je oboleo od raka. Umire pred bratom, koji odlučuje da uzme njegov identitet, kako bi započeo nov život. Međutim, tako počinje opasan put, pošto se ispostavlja da je Pedro bio uključen u mnoge kriminalne poslove. Prevod je uradio kvrle TITL izvor:inter.okr. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |