| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Der Stern von Afrika Aka The Star of Africa (1957) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Der Stern von Afrika Aka The Star of Africa (1957)Objavljeno: 03.Rujan/Sep.2013 u 18:27 |
|
Der Stern von Afrika (1957) * The Star of Africa * * Hauptmann Marseille * ![]() IMDb Režija: Alfred Weidenmann Scenarij: Herbert Reinecker, Udo Wolter Žanr: Drama, Ratni Jezik: Njemački Država: Zapadna Njemačka, Španija Trajanje: 99 min Joachim Hansen ... Hans-Joachim Marseille Marianne Koch ... Brigitte Hansjörg Felmy ... Robert Franke Horst Frank ... Albin Droste Peer Schmidt ... Answald Sommer Carl Lange ... Hauptmann Krusenberg Werner Bruhns ... Werner Haydenreich Alexander Kerst ... Major Niemeyer Albert Hehn ... Major Schliemann Johannes Grossmann ... Unteroffizier Weiss Gisela von Collande ... Mutter Marseille Arno Paulsen ... Vater Marseille Christian Doermer ... Unteroffizier Klein Siegfried Schürenberg ... Rektor Biografski film o njemačkom lovačkom asu, koji je poginuo u avionskoj nesreći nakon što je srušio više od 150 aviona u Sjevernoj Africi. Prije izbijanja Drugog svjetskog rata, bajraktar Jochen Marseille nalazi se u ratnoj školi (Kriegsschule) Luftwaffea u Berlinu gdje svojim neustrašivim akrobacijama i nedisciplini ostavi negativan dojam na svoje nadređene. Početkom rata njegova eskadrila se seli u Francusku, i tijekom bitke za Britaniju, Marsielle doživi svu brutalnost rata kada je njegov prijatelj Franke srušen iznad Engleskog kanala. Nedugo nakon toga, njegova jedinica je premještena u Afrikakorps, na sjevernoafričko ratište na kojem je Marseille zahvaljujući svojim izvanrednim letačkim vještinama i talentu ubrzo postao najuspješniji borbeni pilot. Prevod je najavio Joe P |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
vdarkov
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 14.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Montenegro Status: Offline Points: 16 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2013 u 12:52 |
|
Super! Jedva čekam :)
|
|
|
"Intimna dijagnoza sebe samoga, preduvjet je da se iskreno govori o drugima."
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2013 u 19:05 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Joe P
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2015 u 15:58 |
|
Letio je na 'bijelom 14' neko vrijeme već 1940. Onda je izbačen iz JG 52 jer je bio "toliko proganjan od žena da je bio često nesosoban za letenje". Jedva je izvukao živu glavu nad Ljubljanom 6.4.1941. Postao je zagrepčanec na par dana, a onda je preko Minhena, Italije i Sicilije došao u Afriku, gdje se razbio (ili ostao bez benzina). Ostavljen od eskadrile, stopirao je usred ničega i stao mu je auto generala Afričkog korpusa, koji ga je doveo ravno u bazu gdje je dobio prvi 'žuti 14.' Ostalo je legenda. Dok je živio Nijemci su napredovali. Stvarni Jochen u zadnjim danima
https://www.youtube.com/watch?v=JHoi4GDEyQo |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |