| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Sitting Pretty (1948) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Sitting Pretty (1948)Objavljeno: 01.Rujan/Sep.2013 u 16:35 |
|
Sitting Pretty (1948) ![]() IMDb Režija: Walter Lang Scenarij: F. Hugh Herbert, prema djelu Gwen Davenport Žanr: Komedija Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 83 min Robert Young ... Harry King Maureen O'Hara ... Tacey King Clifton Webb ... Lynn Belvedere Richard Haydn ... Mr. Clarence Appleton Louise Allbritton ... Edna Philby Randy Stuart ... Peggy Ed Begley ... Horatio J. Hammond Larry Olsen ... Larry King John Russell ... Bill Philby Betty Lynn ... Ginger Willard Robertson ... Mr. Ashcroft Američka komedija 'Sitting Pretty' je priča o obitelji koja unajmi muškarca sa tajanstvenom prošlosti kao dadilju. Film je adaptacija djela 'Belvedere' autorke Gwen Davenport. Prigradski bračni par, Tacey and Harry King imaju probleme zadržati dadilje za svoja tri mlada razuzdana sina, zato Tracey stavi oglas u časopis. Na oglas joj odgovori Lynn Belvedere, za koju se ispostavi da je muško. I to ne bilo koji več ekscentrični, drski, sa mnogim vještinama i dostignućima dotjerani stariji muškarac. Unatoč sumnjama Kingovi, nevoljko pristanu na probno razdoblje, Belvedere ubrzo radi čuda sa djecom i kućom, iako njegov stav iritira Henrija. Kada Henry ode na poslovni put, zlobni jezici pokrenu ružne glasine. N A G R A D E: 1949: Academy Awards, USA Clifton Webb, nominacija nagrade Oscar za najbolju glavnu mušku ulogu 1949: Writers Guild of America, USA F. Hugh Herbert, dobitnik nagrade za najbolji scenarij za komediju Prevod je najavio Gaca62 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Rujan/Sep.2013 u 22:41 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |