| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Rikki-Tikki-Tavi (1975) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Rikki-Tikki-Tavi (1975)Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2013 u 17:20 |
|
Rikki-Tikki-Tavi (1975) ![]() IMDb Režija: Chuck Jones Scenarij: Chuck Jones, prema romanu Rudyarda Kiplinga Žanr: Animirani, Kratki, Obiteljski Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 30 min Orson Welles ... Narrator / Nag / Chuchundra (voice) June Foray ... Nagaina the Cobra, Wife of Nag / Teddy's Mother / Darzee's Wife (voice) Les Tremayne ... Father (voice) Michael LeClair ... Teddy (voice) Shepard Menken ... Rikki-Tikki-Tavi the Mongoose (voice) Lennie Weinrib ... Darzee the Tailorbird (voice) 'Rikki-Tikki-Tavi' je kratka priča iz djela Rudyarda Kiplinga 'The Jungle Book (1894)' o avanturama hrabrog mladog mungosa. Engleska obitelj koja živi u Indiji na svom imanju pronađe munga. Odluče se zadržati ga kao kućnog ljubimca koji će ih štititi od opasnih i otrovnih kobri koje žive u obližnjoj đungli. Prevod je uradio Dakson TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |