| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Garden of Eden (2008) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Garden of Eden (2008)Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2013 u 00:44 |
|
The Garden of Eden (2008) * Hemingway's Garden of Eden * ![]() IMDb Režija: John Irvin Scenarij: James Scott Linville, prema djelu Ernesta Hemingwaya Žanr: Drama Jezik: Engleski Država: Velika Britanija, Španija Trajanje: 97 min (DVD) / 111 min (original cut) Mena Suvari ... Catherine Hill Bourne Jack Huston ... David Bourne Caterina Murino ... Marita Carmen Maura ... Madame Aurol Matthew Modine ... David's Father Richard E. Grant ... Col. Philip Boyle Mathias Koie Levi Palsvig ... Young David Héctor Tomás ... Patrice Dritan Biba ... Waiter Luis Callejo ... Monsieur Jean Álvaro Roig ... Vladimir Yaël Belicha ... Girl Onlooker María Miguel ... Nina Smešten u džezerske 20-te godine prošlog veka, prati uspešnog američkog pisca, Dejvida Borna i njegovu prelepu ženu Ketrin, na produženom medenom mesecu u Evropi. Katrin ubrzo postaje požudna i počinje da testira muževljevu privrženost, terajući ga u krajnosti svojih erotskih fantazija koje uključuju i zamenu uloga u krevetu. Kao plen svojih "muških" osvajanja, ona uvlači vrelu Italijanku Maritu u njihov ljubavni krug. Izazovi koji su stalno sve veći i veći, promeniće njihove živote zauvek. Adaptacija Hemingvejevog romana Rajski vrtovi, koji je objavljen posthumno 1986. godina i postigao veliki uspeh. Oko ovog romana razvile su se brojne polemike, i smatra se iskorakom iz njegovih prethodnih dela, jer reflektuje njegov lični život, čak pomalo autobiografski. Činjenica da roman objavljen tek posle Hemigvejovog samoubistva, otvara mogućnost da on nije želeo za života da ga objavi zbog škakljive erotike u njemu. TITL izvor:inter.okr. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |