| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Russland - Im Reich Der Tiger, Bären Und Vulkane (2011) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Russland - Im Reich Der Tiger, Bären Und Vulkane (2011)Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2013 u 00:11 |
|
Russland Im Reich der Tiger, Bären und Vulkane (2011) ![]() IMDb Režija: Uwe Anders, Christian Baumeister Scenarij: Jörn Röver Žanr: Dokumentarni Jezik: Njemački Država: Njemačka, Rusija Trajanje: 91 min Siegfried Rauch ... Narrator (voice) Rusija nije samo najveća zemlja na svijetu, već je blagoslovljena s vrlo bogatom florom i faunom. Ekologija zemlje obuhvaća gotovo sve klimatske uvjete, a time i staništa. Film nas vodi od Kamčatke na Dalekom istoku s najvišim europskim planinama, Kavkaza, preko Urala, Bajkalskog jezera i Arktika natrag na Sjeverni Pacifik. Dokumentarni film 'Rusija - u Kraljevini tigrova, medvjeda i vulkana' projekat je koji pruža nevjerovatan uvid u novi, do sada nepoznati svijet. U 1200 dana snimanja i pokrivanje udaljenosti od preko 100.000 kilometara putovanja nastalo je 600 sati sirovog materijala. Prevod je uradio mita53 TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |