| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
titlovi.com hvala |
Odgovori
|
| Korisnik | |
coka50
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Cokalberta fon Tračhofen Pridružen: 12.Kolovoz/Aug.2013 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 2430 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: titlovi.com hvalaObjavljeno: 14.Kolovoz/Aug.2013 u 10:11 |
|
E ovako dragi moji.Dosta dugo skidam titlove sa ove stranice.U početku skoro da nijedan titl nije valjao...ali onda sam pročitala vaše tutorijale i upute i svi su titlovi odgovarali.Sinkronizacija me doslovno ubila u pojam ali opet ste mi svojim uputama sve lijepo objasnili tako da ni sa tim nema problema.Za ovo što vi radite za mene ne postoji riječ sa kojom bih vas mogla pohvaliti.Ne želim zahvaliti ni jednom članu posebno nego svima vama podjednako.Stoga jedno veliko hvala za sve vas koji radite prijevode.
|
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Kolovoz/Aug.2013 u 15:30 |
|
|
![]() |
|
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda Pridružen: 02.Srpanj/Jul.2011 Lokacija: Titluša Donja Status: Offline Points: 23296 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Kolovoz/Aug.2013 u 16:20 |
|
Ice, si ja zgrešil temata. Nemoj da spamuvaš.
![]() ![]()
@ Coka50: Ako imaš neke nedoumice oko bilo čega, slobodno pitaj bilo ko... (iz administracije
) i sve će se rešiti. ![]() Ažurirao NaEdenCovekBratMu - 14.Kolovoz/Aug.2013 u 17:00 |
|
![]() |
|
skajler
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Pridružen: 03.Kolovoz/Aug.2012 Lokacija: >>>>>>>>>>>>>> Status: Offline Points: 5303 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Kolovoz/Aug.2013 u 01:08 |
![]() |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |