| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
BBC Inventions That Changed the World (2004) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: BBC Inventions That Changed the World (2004)Objavljeno: 07.Kolovoz/Aug.2013 u 18:56 |
|
Inventions That Changed the World (2004) ![]() IMDb Autor serije: Jeremy Clarkson Režija: Neil Ferguson Žanr: Dokumentarni Jezik: Engleski Država: Velika Britanija Trajanje: 300 min / 60 min / 1 sezona / 5 epizoda Jeremy Clarkson ... Himself - Presenter Petodjelna britanska dokumentarna serija 'Inventions That Changed the World' koju nam predstavlja Jeremy Clarkson, daje nam uvid u pet ključnih tehnoloških dostignuća koji su pomogli da se oblikuje savremeni svijet. Prvo emitovanje je bilo 15. januara 2004. E P I Z O D E: 1. 'The Gun' Clarkson istražuje istoriju i razvoj pištolja. 2. 'The Computer' Clarkson nam otkriva podrijetlo računara i područja umjetne inteligencije. 3.'Jet' Clarkson nam pokaže koliko se je svijet promjenio korišćenjem Jeta za putovanja. 4. 'Telephone' Clarkson opisuje prve detalje izuma telefona i koliko se je promjenio od tada. 5. 'Television' Clarkson istražuje izum televizije i koliko je utjecala na oblikovanje svijeta oko nas. TITLOVI |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |