Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ho woo shi jul Aka A Good Rain Knows (2009)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Ho woo shi jul Aka A Good Rain Knows (2009)

Ho woo shi jul

Ho woo shi jul (2009)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2009

Žanr:

drama, ljubavni

Trajanje:

100 min

Režija:

Hur Jin-ho

Scenarij:

Hur Jin-ho
, Han-yeol Lee

Glavne uloge:

Yuanyuan Gao
  >  May
Jung Woo-sung
  >  Dong Ha
Kim Sang-ho
  >  President Ji
Shaohua Ma
  >  Director Ma

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Ho woo shi jul Aka A Good Rain Knows (2009)
    Objavljeno: 07.Kolovoz/Aug.2013 u 18:30

Ho woo shi jul  (2009)

* A Good Rain Knows *

IMDb

Režija: Jin-ho Hur
Scenarij: Han-yeol Lee, Jin-ho Hur
Žanr: Drama, Romansa
Jezik: Engleski, Mandarinski, Koreanski
Država: Južna Koreja, Kina
Trajanje: 100 min

Woo-sung Jung    ...    Dong Ha
Yuanyuan Gao    ...    May
Sang-ho Kim    ...    President Ji
Shaohua Ma    ...    Director Ma

Prije nekoliko godina, za vrijeme studija u Americi južno korejski student Dong-ha
(Jung Woo-Sung) upozna kinesku studenticu May (Yuanyuan Gao). Ubrzo postanu prijatelji,
ali ne shvate da ih vežu jača osjećanja sve dok se ne vrate svojim kućama.
Sada, kao arhitekt Dong-ha putuje u Kinu zbog posla i slučajno sretne May.

Priča 'A Good Rain Knows' je na početku bila ideja za omnibus filma 'Chengdu, I Love You',
ali su je kasnije snimili kao samostalan film.

TITL

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2023 u 01:37

A Good Rain Knows - AsianWiki

Lepa, naspram notornih korejskih melodrama za neku nijansu i zrelija ljubavna priča, delom i prelepa razglednica kineske Sičuan provincije, no i film koji najpre pleni svojim sjajnim glumcima, korejskim veteranom glumišta Jung Woo-sungom i kineskom glumicom Yuanyuan Gao.

Priča je dakle ovo o tipu koji iz Koreje zbog posla dolazi u kineski grad gde sreće svoju veliku ljubav iz zajedničkih studentskih dana u Americi, te film slatko pripoveda taj njihov novi susret, gde oboje pričaju kakvim sumanutim engleskim, svako se pravi blesav na svoj način, dok iskre sevaju na sve strane jer se ove dve blese zapravo nisu ikada prestale voleti. Nema jeftine komedije, nema, rekosmo, notorne melodrame, niti će ko oslepeti, niti ima Sidu, niti će je dobiti naprasno, niti umreti, film je jednostavna i lepa priča o ljubavi, nebajkovita, realistična, sa eto ponekim ambisom između junaka, u nadi da će ih ipak prevazići, ako ne krene u ranoj mladosti, zašto ne bi u nešto zrelijim godinama, ili stvari bivaju samo još i komplikovanije? 

Prijao mi je, zapravo mi i nije potreban zaključak, rekoh sve iznad, ko god voli korejske priče o ljubavi, ovde možda neće naći kakav veličanstveni ep sav u slojevima, ali eto zato dvoje zbilja dobrih glumaca, preslatkih kao par, te makar meni nije bilo teško da navijam za tu njihovu, je li, ljubav. 

A Good Rain Knows | Film 2009 | Moviepilot.de
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2023 u 01:49
Bojim se da si zaglibo kao bgv u ljubavne.
Nije to loše, neka, ali to svi gledaju.
Daj malo onih što nije masovke.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2023 u 01:58
Ta znaš kako ih "biram" (to teško da je prava reč LOL) uzmem mahom nasumično gomilu toga, svih zamislivih a vala i nezamislivih žanrova, ma i ne gledam kog su žanra, pa kako mi koji film kog već dana zapadne. 

Šta da im radim kada akaju te ljubavne ko nenormalni pa mi procentualno zapadne dosta i toga. Mada mislim da nisam ni jednom zaređao baš previše toga u istom žanru zaredom. 
Danas doduše dva komada LOL No hajde neću pisati odmah o drugom ljubavnom danas odgledanom (On your wedding day) sve mislim da nema temu ionako.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2023 u 02:06
Ruku na srce, meni se pa čini da su najmanje zastupljeni/predstavljani po forumu, ti korejski ljubavni, masa tih tema su puste. 
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,277 sekundi.