| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Flåklypa Grand Prix AKA Pinchcliffe Grand Prix (1975) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Flåklypa Grand Prix AKA Pinchcliffe Grand Prix (1975)Objavljeno: 27.Srpanj/Jul.2013 u 15:45 |
|
Flåklypa Grand Prix (1975) * Pinchcliffe Grand Prix * ![]() IMDb Režija: Ivo Caprino Scenarij: Kjell Aukrust Žanr: Animacija, Avantura, Komedija Jezik: Norveški Država: Norveška Trajanje: 88 min Wenche Foss ... Enkefru Stengelføhn-Glad (voice) Per Theodor Haugen ... TV-reporter (voice) Harald Heide-Steen Jr. ... Emanuel Desperados (voice) Leif Juster ... Narrator (voice) Henki Kolstad ... Speaker (voice) Toralv Maurstad ... Ludvig (voice) Rolf Just Nilsen ... Ben Redic Fy Fazan / Roger Jurtappen / Ollvar O. Kleppvold Hallstein Bronskimlet / Jostein Kroksleiven (voice) Helge Reiss ... Rudolf Blodstrupmoen (voice) Frank Robert ... Reodor Felgen (voice) Kari Simonsen ... Solan (voice) Reodor Felgen odluči da će se trkati na utrkama automobila da porazi svog bivšeg prijatelja koji je ukrao njegove planove za automobil. Prevod je uradio Framework TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
brgljez
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Svibanj/May.2026 u 20:32 |
|
vrhunski. preteča wallace & gromita ili bolje rečeno, vidljiv veliki utjecaj na parkovo djelo. obavezno gledanje za djecu, one koji nikad neće odrasti i ljubitelje lutkarstva/animacije.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Svibanj/May.2026 u 10:03 |
|
Jeste i meni dobar, moram ga reprizirati.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |