| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Dino Time Aka Dino Mom (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Dino Time Aka Dino Mom (2012)Objavljeno: 27.Srpanj/Jul.2013 u 15:38 |
|
Dino Time (2012) * Dino Mom * ![]() IMDb Režija: Yoon-suk Choi, John Kafka Scenarij: Adam Beechen, James Greco Žanr: Animirani, Komedija, Avantura, Obiteljski Jezik: Engleski Država: USA, Južna Koreja Trajanje: 85 min Jane Lynch ... Sue Rob Schneider ... Dodger Pamela Adlon ... Ernie Melanie Griffith ... Tyra Tara Strong ... Julia Stephen Baldwin ... Surly William Baldwin ... Sarco Yuri Lowenthal ... Max Troje radoznale dece slučajno aktivira vremeplov, i nađu se 65 miliona godina u prošlosti u sred gnezda sa dinosaurskim jajima! Prvo što vide iz gnezda jeste džinovski T-reks, koji radoznalo bulji u njih. Ali, oni nisu hrana već porodica! Priča o ružnom pačetu? E, pa, sirota deca moraju zajedno sa svojom novo-izleglom braćom da pronađu put kući u sadašnjost. Usput se, naravno, sukobljavaju i s raznim drugim praistorijskim monstrumima i opasnostima koje to vreme nosi. Prevod je najavila Miljana_I izvor:inter.okr. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2013 u 18:31 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |