Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - 47 Ronin (2013)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

47 Ronin (2013)

47 Ronin

47 Ronin (2013)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

47 ronina

Godina:

2013

Žanr:

drama, akcija, fantazija, avantura

Trajanje:

128 min

Režija:

Carl Rinsch

Scenarij:

Hossein Amini
, Chris Morgan
, Walter Hamada

Glavne uloge:

Keanu Reeves
  >  Kai
Tadanobu Asano
  >  Lord Kira
Rinko Kikuchi
  >  Witch
Shû Nakajima
  >  Horibe
Hiroyuki Sanada
  >  Ôishi
Kô Shibasaki
  >  Mika
Cary-Hiroyuki Tagawa
  >  Shogun Tsunayoshi
Min Tanaka
  >  Lord Asano
Jin Akanishi
  >  Chikara
Masayoshi Haneda
  >  Yasuno
Neil Fingleton
  >  Lovecraftian Samurai
Takato Yonemoto
  >  Basho
Natsuki Kunimoto
  >  Riku
Hiroshi Yamada
  >  Hara
Hiroshi Sogabe
  >  Hazama

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: 47 Ronin (2013)
    Objavljeno: 25.Srpanj/Jul.2013 u 20:09

47 Ronin (2013)

Žanr:
akcija, drama

Režija: Carl Rinsch

Uloge: Keanu Reeves, Rinko Kikuchi, Hiroyuki Sanada, Cary-Hiroyuki Tagawa, Tadanobu Asano, Yorick van Wageningen

Jezik: engleski, japanski

Premijera: 25. decembar 2013. godine

Radnja:
Nezaboravno svedočanstvo o samurajima koji su se oglušili o carske zakone i šogunove izričite zabrane da bi osvetili smrt i obeščašćenje svog gospodara. Njihov podvig postaje najpoznatija i najslavnija priča o hrabrosti, veštini i odanosti.

Izvor: http://www.knjizare-vulkan.rs

IMDB

Ažurirao CSInvestigator - 25.Srpanj/Jul.2013 u 20:09
Na vrh
mega games View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mega games Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Srpanj/Jul.2013 u 21:12
Ovih dana se na netu pojavio prvi trejler filma 47 Ronin reditelja Carla-a Erik-a Rinsch-a, filma čija je produkcija bila haotična i sa prekoračenim plafonima troškova, sa bezbroj odlaganja izlazaka u bioskope. Prvo iznenađenje kada sam pogledao trejler: heroic fantasy podloga priče. Zamišljao sam film drugačije, u čistoj samurajskoj filmskoj tradiciji, ali ne; biće ovde gomile  kompjuterski animiranih mitoloških stvorenja, duhova i kojekakvih čuda sa bezbrojnim ukrštanjima katana. Kada se ovo vidi onda postaje jasno zašto je film koštao 225 miliona dolara. Ali, takođe, kada se vidi i glumačka ekipa u sledećem sastavu - Keanu Reeves, Hiroyuki Sanada, Asano Tadanobu i Rinko Kikuchi , treba prekrstiti prste i dati šansu ovom filmu.

Kliknite na Captions (CC) taster u Youtube plejeru da bi imali  titl.

Evo kratke radnje filma: Inspirisan jednom od najstarijih basni japanskog folklora, 47 Ronin nam predstavlja Keanu Reeves-a u ulozi Kaia, prognanika koji se pridružuje Oičiu (Hiryuki Sanada), lideru 47 samuraja bez gospodara. Zajedno se žele osvetiti gospodaru koji im je ubio senseia i prognao njihovu kastu. Da bi povratili čast svoj rodne zemlje, 47 ratnika kreće u potragu obasutu preprekama koje bi zaustavili bilo kog uobičajenog borca.

Film izlazi krajem decembra 2013 kada ćemo se uveriti u njegov potencijal.

Mega blog Blog koji prati novosti iz sveta filma, muzike, tv serija, interneta, softvera, video igara, stripova i još ponečeg...
Na vrh
mega games View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mega games Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2013 u 19:03
Evo i novog titlovanog trejlera:

Ažurirao mega games - 05.Studeni/Nov.2013 u 19:04
Mega blog Blog koji prati novosti iz sveta filma, muzike, tv serija, interneta, softvera, video igara, stripova i još ponečeg...
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2014 u 11:19

Prevod je najavio Bambula Clap

Na vrh
silent_passenger View Drop Down
Senior translator
Senior translator
George R. R. Martin

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silent_passenger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2014 u 11:43
Nije ovo "basna" iz japanskog folklora - zna se što su basne, a nije ni bajka. Čušingura je omiljena priča iz japanske povijesti - više puta ekranizirana do sada, a Oiši Kuranosuke jedna od omiljenih povijesnih figura - kao jedan od ideala onoga što su predstavljali samuraji.

Naravno - ovaj film nema veze s ničim osim (neuspješnim) pokušajem mlaćenja para gdje u priči ima svega osim Spidermana, Muje i Hase i logike...
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2014 u 22:06

Bambula hvala za prevod Smile

Titl mozete preuzeti OVDJE

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,235 sekundi.