| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Hot Millions (1968) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Hot Millions (1968)Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2013 u 16:37 |
|
Hot millions (1968) ![]() IMDb Režija: Eric Till Scenarij: Ira Wallach, Peter Ustinov Žanr: Komedija, Krimi Jezik: Engleski Država: Velika Britanija, USA Trajanje: 106 min Peter Ustinov ... Marcus Pendleton / Caesar Smith Maggie Smith ... Patty Terwilliger Smith Karl Malden ... Carlton J. Klemper Bob Newhart ... Willard C. Gnatpole Robert Morley ... Caesar Smith Cesar Romero ... Customs Inspector Marcus je genijalni računovođa koji je upravo pušten iz zatvora gdje je bio zbog pronevjere. Nakon izlaska otkrije da njegovo znanje više nije dovoljno, brojevi i uredne knjige zamjenjene su moćnim računalima. Ipak, Marcus ne namjerava odustati tako lako pa nagovori Ceasara Smitha, poznatog stručnjaka za rad na računalima da ode na odmor u Amazonu. Koristeći Ceasarovo ime Marcus ubrzo dobije posao u velikoj korporaciji. U međuvremenu Marcus upozna Patty, simpatičnu tajnicu koja naizgled ne posjeduje niti jedan talent. Ljubav je jača od svega i njih dvoje se nađu pred oltarom što dodatno zakomplicira Marcusove planove. NAGRADE: 1969: Academy Awards, USA Ira Wallach, Peter Ustinov, nominacija za najbolju priču i scenarij 1969: Writers Guild of America, USA Ira Wallach, Peter Ustinov, nominacija za najbolji scenarij Prevod je najavio drdamjan izvor:inter.okr. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Srpanj/Jul.2013 u 16:51 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |