| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Luna De Avellaneda Aka Avellaneda's Moon (2004) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
A2D2
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Lonesome Cowboy Pridružen: 18.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Points: 4209 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Luna De Avellaneda Aka Avellaneda's Moon (2004)Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2013 u 15:49 |
Luna de Avellaneda aka. Avellaneda's Moon (2004)
Država: Argentina/Španija Jezik: španski Režija: Juan Jose Campanella Scenario: Juan Jose Campanella, Fernando Castets Uloge: Ricardo Darin, Eduardo Blanco, Mercedes Moran, Valeria Betruccelli Trajanje: 143 min. Žanr: comedy, drama, sport Ocjena na imdb: 7,2/10 Sinopsis Román Maldonado (Ricardo Darin) je rođen za vrijeme karnevala "Luna de Avellaneda" sportskog i društvenog kluba istoimenog grada Avallenede provincije Buenos Airesa. Svojim rođenjem postaje doživotni član kluba a i njemu je klub glavna životna preokupacija. U najboljim danima klub je imao 8000 članova, a sada ih ima svega 300. Uz to doznaje i da ga supruga vara. Vremena se mijenjaju i jednostavno mjesto nije što je nekada bilo. Zajedno sa klupskim prijateljima započinje akciju spašavanja kluba od gašenja prije nego što na njegovom mjestu nikne centar za zabavu... Trailer Izvor: internet Postoji prijevod na engleskom OVDJE Ažurirao A2D2 - 13.Srpanj/Jul.2013 u 15:50 |
|
|
Nitko nije toliko bogat da može bez osmjeha i nitko toliko jadan da ga ne bi zaslužio.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2014 u 21:15 |
|
Prevod je najavio Gaca62 ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2014 u 14:39 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |