| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Philosophy: A Guide to Happiness (2000) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Philosophy: A Guide to Happiness (2000)Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2013 u 21:38 |
|
Philosophy: A Guide to Happiness (2000) ![]() IMDb Žanr: Dokumentarni Jezik: Engleski Država: Velika Britanija Trajanje: 24 min / 6 epizoda Alain de Botton ... Himself - Presenter (6 episodes, 2000) Dokumentarna serija 'Filozofija: Vodič do sreće' je projekat engleskog Channel 4 i autora Alaina de Bottona prema čijoj knjizi 'The Consolations of Philosophy (2000)' (Utjehe filozofije) je serija djelimično snimljena. Šest priča iz istorije filozofije predstavlja sledeće filozofe i njihove filozofije: Socrates on Self-Confidence – Socrates o samopouzdanju Epicurus on Happiness – Epicurus o sreći Seneca on Anger – Seneca o gnjevu Montaigne on Self-Esteem – Montaigne o samosvjesnosti Schopenhauer on Love – Schopenhauer o ljubavi Nietzsche on Hardship – Nietzsche o patnji TITLOVI |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |