| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Helter Skelter (1976) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Helter Skelter (1976)Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2013 u 18:18 |
|
Helter Skelter (1976) ![]() IMDb Režija: Tom Gries Scenarij: Vincent Bugliosi, Curt Gentry, Žanr: Krimi, Drama, Istorijski Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 119 min / 194 min (original) / 184 min (DVD) George DiCenzo ... Vincent Bugliosi Steve Railsback ... Charles Manson Nancy Wolfe ... Susan Atkins Marilyn Burns ... Linda Kasabian Christina Hart ... Patricia Krenwinkel Cathey Paine ... Leslie Van Houten Alan Oppenheimer ... Aaron Stovitz Rudy Ramos ... Danny DeCarlo Sondra Blake ... Ronnie Howard George Garro ... Rosner Vic Werber ... Lt. Brenner 10. oktobra 1969.godine policija je upala na Barker ranč usred Death Valley pustinje i uhapsila psihotičnog pseudo hipija Charlesa Mansona i njegove sljedbenike zbog masovnih ubistava. Od mnogih stravičnih zločina koje je podstakao Manson, najpoznatije je ubistvo glumice Sharon Tate koja je bila u poodmakloj trudnoći i žena slavnog režisera Romana Polanskog. Originalni Helter Skelter iz 1976, snimljen je prema istinitoj priči i baziran je na istoimenoj knjizi Vincenta Bugliosia, te je fokusiran na ubistva, istragu i suđenje. U vreme kad se pojavio film i kada je bio prikazivan na televiziji mnogi gledatelji su bili istraumirani, to je film koji se je urezao u američku podsvjest. 'Helter Skelter' je dobio naslov po istoimenoj pjesmi Beatlesa, naime psihotični Manson je vjerovao da bend preko te pjesme komunicira s njim, te da mu nalaže da započne rat između crnaca i bijelaca. Prevod je najavio Gaca62 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Gaca62
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Legend
The Legend of titlovi.com Pridružen: 20.Kolovoz/Aug.2007 Status: Offline Points: 3364 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2013 u 21:29 |
|
TITL
Ažurirao Gaca62 - 16.Srpanj/Jul.2013 u 21:35 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Srpanj/Jul.2013 u 16:49 |
|
Hvala Gaco ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
srkis
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 15.Studeni/Nov.2005 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1642 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Srpanj/Jul.2013 u 17:41 |
|
Majstore, ti si svoje odradio. Sad preostaje teži deo posla: da u'vatim vremena i ovo odgledam...
|
|
|
Моја господо, бољи и виши пођоше бољијема и вишијема, а ја једва вас допадох!
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |