| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
I Am Because We Are (2008) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: I Am Because We Are (2008)Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2013 u 01:11 |
|
I Am Because We Are (2008) ![]() IMDb Režija: Nathan Rissman Scenarij: Madonna Žanr: Dokumentarni Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 90 min Bill Clinton ... Himself Desmond Tutu ... Himself Jeffrey Sachs ... Himself Paul Farmer ... Himself Madonna ... Narrator Dokumentarni film o milijonima siročadi u afričkoj državi Malavi, koji su izgubili svoje roditelje, braću i sestre od AIDS-a i žive na ulici. Film također pokazuje napore Madonnine dobrotvorne organizacije 'Raising Malawi'koja pomaže poboljšati uslove života djece. Naslov filma dolazi od bivšeg nadbiskupa Cape Towna i aktiviste koji se je borio protiv aparheida Desmonda Tutuja, a potiče od afričke filozofije Ubuntu. Ubuntu ideja je prisutna u afričkim duhovnostima koja kaže 'Ja sam jer smo mi', odnosno, svi smo povezani, individualno dobro je povezano sa dobrobitima drugih. U Malawiju je ova afrička filozofija poznata kao 'uMunthu'. Prevod je uradio Scissoryder87 TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |