| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Geheimnis Tibet Aka Secret Tibet (1943) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Geheimnis Tibet Aka Secret Tibet (1943)Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2013 u 00:43 |
|
Geheimnis Tibet (1943) * Secret Tibet * ![]() IMDb Režija: H.A. Lettow, Ernst Schäfer Scenarij: H.A. Lettow, Ernst Schäfer Žanr: Dokumentarni Jezik: Njemački Država: Njemačka Bruno Beger ... Himself H.A. Lettow ... Gestaltung Ernst Schäfer ... Himself Horst Preusker ... Narrator (voice) 1938 godine, nacistički vođa Heinrich Himmler sponzorira naučnu ekspediciju na Tibet. Pod vodstvom nekoliko nacističkih SS naučnika za proučavanje flore i faune u toj regiji i zbog naučnog mjerenja magnetskog polja, nadaju se da će naći i dokaze o porjeklu arijevske rase na Tibetu. Prevod je uradio a.žižak TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |