| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Sand And Sorrow (2007) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Sand And Sorrow (2007)Objavljeno: 02.Srpanj/Jul.2013 u 00:44 |
|
Sand And Sorrow (2007) ![]() IMDb Režija: Paul Freedman Scenarij: Paul Freedman Žanr: Dokumentarni Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 92 min Abdulrahman Al-Zuma ... Himself Ahmed Ali ... Himself Hilary Benn ... Himself Oliver Bercault ... Himself Sabina Blay ... Herself Sam Brownback ... Himself Alex de Waal ... Himself Ahmed Ibrahim Diraige ... Himself Frieda Hyiramana ... Herself Mike Katukula ... Himself George Clooney ... Narrator / Himself Dokumentarni film o događajima koji su doveli do uspona arapske dominacije vlade Darfura i neuspjeh međunarodne zajednice da odgovori na genocid. Režiser Paul Freedman koristi intervjue i snimke aktivista za ljudska prava Johna Prendergasta, harvardskog profesora Samanthe Power i kolumniste New York Timesa Nicholasa Kristofa s pomoću kojih prikaže uzroke i posljedice sukoba između arapskih i nearapskih plemena u Darfuru. Prevod je uradila Vila Ravijojla TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |