| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
El Camino Del Sur Aka Put na jug (1988) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: El Camino Del Sur Aka Put na jug (1988)Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2013 u 23:23 |
|
El Camino Del Sur (1988) * Put na jug Aka Journey To The South * ![]() IMDb Režija: Juan Bautista Stagnaro Scenarij: Elida Cecconi, prema priči Beda Docampo Feijóo Žanr: Drama Jezik: Srpski, Španski, Talijanski Država: Jugoslavija, Velika Britanija, Argentina Trajanje: 106 min Adrian Ghio ... Maksim / Máximo Brockman Mirjana Jokovic ... Jana / Anita Zarko Lausevic ... Moritz Mira Furlan ... Bessi Osvaldo Santoro ... Rufino María Fiorentino ... Signora / Maruja Mauricio Dayub ... Ramón / Sacerdote Joaquin Monaco ... Mousi Olivera Markovic ... Berta Eva Ras ... Mrs. Mendel (as Eva Balas) Milan Erak ... Italijan Tridesetogodišnjak se vraća iz Južne Amerike u rodno selo, u planinama Jugoslavije, da bi našao devojku sa kojom će da se oženi i povede je sa sobom. Odluči se za najmlađu kćer samohrane Jevrejke. Obmana je otkrivena na putu za Južnu Ameriku. Naime, sedam siromašnih devojaka među kojima i buduća žena, zatvoreno je u potpalublju broda. On ih je povao obećavajući im bogatu udaju, a namera mu je da ih zaposli u javnim kućama Buenos Airesa, gde bi devojke, pošto ne znaju jezik, njemu bile prepuštene na milost i nemilost. Prevod je uradio Chango TITL Izvor:inter.okr. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |