| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
V tumane aka In The Fog (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: V tumane aka In The Fog (2012)Objavljeno: 19.Lipanj/Jun.2013 u 02:09 |
|
V tumane (2012) * In The Fog * ![]() IMDb Režija: Sergei Loznitsa Scenario: Sergei Loznitsa Žanr: Drama, Istorijski, Ratni Jezik: Ruski Država: Nemačka, Holandija, Belorusija Trajanje: 127 min. Vladimir Svirskiy ... Sushenya Vladislav Abashin ... Burov Sergei Kolesov ... Voitik Nikita Peremotovs ... Grisha Yuliya Peresild ... Anelya Kirill Petrov ... Koroban Dmitrijs Kolosovs ... Mishuk Stepans Bogdanovs ... Topchievsky Dmitry Bykovskiy ... Yaroshevich Vlad Ivanov ... Grossmeier Igor Khripunov ... Mirokha Nadezhda Markina ... Burov's mother Zapadna granica SSSR-a, 1942. godina. Oblast je pod nemačkom okupacijom, a lokalni partizani vode bespoštednu borbu. Nedaleko od sela u kom živi Sušenja, radnik na pruzi, u vazduh je podignut voz. Iako nevin, Sušenja je uhapšen sa grupom sabotera. Spletom okolnosti, on se nađe u dubokoj šumi, oči u oči sa ranjenim neprijateljem. Sušenja je prinuđen da pod okolnostima u kojima ne postoje ni prijatelji ni neprijatelji, i gde je linija između izdaje i herojstva tanka, donese moralnu odluku. Prevod je uradio Filaret TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |