| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Er shi si cheng ji Aka 24 City (2008) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Er shi si cheng ji Aka 24 City (2008)Objavljeno: 02.Lipanj/Jun.2013 u 04:19 |
|
Er shi si cheng ji (2008) * 24 City * ![]() IMDb Režija: Zhangke Jia Scenarij: Zhangke Jia, Yongming Zhai Žanr: Drama Jezik: Mandarinski, Shanghainese Država: Kina, Hong Kong, Japan Trajanje: 112 min Jianbin Chen Joan Chen ... Gu Minhua / Xiao Hua Liping Lü ... Hao Dali Tao Zhao ... Su Na Čengdu, danas. Fabrika se zatvara da bi na njenom mestu bio podignut kompleks luksuznih apartmana pod imenom Grad 24. Tri generacije, osam karaktera: stari radnik, vođe fabrike i japiji u priči o sudbinama koje nestaju u istoriji Kine. Prevod je uradila Vila Ravijojla TITL Izvor:inter.okr. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |