| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Les herbes folles Aka Wild Grass (2009) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Les herbes folles Aka Wild Grass (2009)Objavljeno: 01.Lipanj/Jun.2013 u 06:38 |
|
Les herbes folles (2009) * Wild Grass * ![]() IMDb Režija: Alain Resnais Scenarij: Alain Resnais, prema romanu Christiana Gaillyja Žanr: Drama, Romansa Jezik: Francuski Država: Francuska, Italija Trajanje: 104 min Sabine Azéma ... Marguerite Muir André Dussollier ... Georges Palet Anne Consigny ... Suzanne Palet Emmanuelle Devos ... Josepha Mathieu Amalric ... Bernard de Bordeaux Michel Vuillermoz ... Lucien d'Orange Edouard Baer ... Le narrateur (voice) Annie Cordy ... La voisine Sara Forestier ... Elodie Nicolas Duvauchelle ... Jean-Mi Vladimir Consigny ... Marcelin Palet Dominique Rozan ... Sikorsky Jean-Noël Brouté ... Mickey Elric Covarel Garcia ... Acolyte aviation Nakon što je kupila skupe dizajnerske cipele u prestižnoj trgovini blizu pariškog Palais Royala, džepar ukrade Mrgueriti Muir (S. Azéma) torbicu. Ostavši bez novaca i dokumenata, Marguerite odluči vratiti cipele. Džepar baci novčanik na parkiralištu, a pronađe ga Georges Palet (A. Dussolier) pokraj svojega automobila. Sazna da je vlasnica novčanika zubarica i pilot iz hobija, počinje maštati o njoj i zamišlja je kao idealnu partnericu. Novčanik preda policiji, ali zadrži njezin kontakt i odluči je nazvati. Prevod je uradila Vila Ravijojla TITL Izvor:inter.okr. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |