| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Rakkauden rasvaprosentti (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Rakkauden rasvaprosentti (2012)Objavljeno: 31.Svibanj/May.2013 u 00:33 |
|
Rakkauden rasvaprosentti (2012) * Body Fat Index of Love * ![]() IMDb Režija: Mikko Kuparinen Scenarij: Hannamaija Matila, Laura Immonen Žanr: Komedija Jezik: Finski Država: Finska Trajanje: 93 min Mikko Nousiainen ... Stigu Miina Maasola ... Ella Sadeoja Kristo Salminen ... Karri Sanna-Kaisa Palo ... Raija Mari Perankoski ... Susanna Juha Hippi ... Keda Mirja Oksanen ... BMW represantive Jarkko Niemi ... Nicke Kari Sorvali ... Jussi Kaija Pakarinen ... Stigun äiti Johanna Kokko ... Saara Leena Vanhamäki ... Stigun työtoveri Timo Stigu Mertala je proslavljeni, nagrađivani adman, i zakleo se na samoću. On je dobro poznati lik u noćnom životu Helsinkija. Žene su ulazile, a posebno izlazile iz njegovog života, budući da je Stigu uvijek na poslu. U posljednje vrijeme mučio ga je čudan osjećaj. Rad ga više nije zadovoljavao kao prije, te se ubrzo nađe u situaciji da mora da se bori da sačuva posao. Ella Sadeoja je prodavačica odjeće na robnom poglavlju, čiji dugogodišnji san je da otvori svoju prodavnicu s odjećom. To joj je jedan i jedini cilj, i ona neće dozvoliti da joj iko i išta stane na put da to ostvari. Ili ipak hoće? Prevod je uradio DANIJEL 555 TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |